Top-Text: vertaalbureau voor professionele vertalingen 

Vertrouw op vertaalbureau Top-Text voor professionele vertalingen. Voor bijna elke talencombinatie hebben wij een (beëdigd) vertaler. Zij verzorgen uw communicatie tot in de puntjes.

In onze multiculturele samenleving is taal van vitaal belang. Steeds meer bedrijven hebben buitenlandse contacten of filialen waarmee de communicatie niet altijd van een leien dakje loopt. Zonder professionele vertalingen is een misinterpretatie nooit veraf en dat kan grote gevolgen hebben.

Wilt u dat vermijden? Geef uw vertalingen dan in handen van een gespecialiseerd vertaalbureau. Onze vertalers vertalen uw documenten moeiteloos van de ene taal naar de andere. Daarbij vertalen we niet zomaar woord voor woord. Nee, we ontleden de betekenis van de brontekst en van daaruit vertalen we de tekst in de doeltaal. Enkel op die manier kunnen alle nuances en betekenisverschillen weergegeven worden.

Vertrouw daarom op Top-Text. Wij bieden u een schat aan vertaalmogelijkheden en dat tegen een correct tarief. Indien nodig zorgen wij ook voor de beëdiging en legalisatie van uw vertaling.

We werken samen met heel wat ervaren en gespecialiseerde (beëdigde) vertalers die steeds vanuit een vreemde taal naar hun moedertaal vertalen. Alleen zo kunnen we hoogwaardige vertalingen afleveren waarbij niet enkel de inhoud, maar ook de culturele context gerespecteerd wordt.

We kunnen u alle standaard talencombinaties aanbieden. Combinaties met exotische talen zijn ook mogelijk op aanvraag. Vraag nu uw offerte aan of neem contact op voor meer informatie.

 

Laatste nieuws

26/06/2014
Elke moderne en zichzelf respecterende...
03/03/2014
Een correcte vertaling is meer dan enkel het...

Contact

Top-Text bvba
Proosdijstraat 123
8020 Hertsberge (Oostkamp)
GSM: +32 (0)492 02 00 15
 

route