Nieuws

Technische vertalingen

03/03/2014

Een correcte vertaling is meer dan enkel het vertalen van afzonderlijke woorden. Het allerbelangrijkste is dat je de juiste boodschap overbrengt. Bij technische vertalingen komt echter nog een extra moeilijkheid om het hoekje kijken. Er moet immers extra aandacht geschonken worden aan de technische terminologie. En daarbij kan een technisch vertaalbureau u een flink eind op weg helpen.

Top-Text heeft zich steeds verder kunnen bekwamen in technische vertalingen. Vandaag zijn we als technisch vertaalbureau vooral actief voor klanten in de automotive en agrosector. Van contracten over handleidingen tot productspecificaties, voor elk onderwerp hebben we een gespecialiseerd vertaler ter beschikking. We bekijken steeds welke vertaler de juiste kennis onder de motorkap heeft voor uw specifieke tekst. Zo krijgt u de juiste boodschap in de taal van uw keuze.

Elke sector is een wereld op zich, met een heel eigen terminologie, en ook in tijdsnood wilt u natuurlijk kunnen rekenen op foutloos vertaalwerk. Daarom investeert Top-Text in efficiënte projectorganisatie, vertaalsoftware, terminologiedatabases en in een uitgebreid netwerk van professionele, technische vertalers. Dat laat ons toe snel en kwalitatief werk te leveren.

Kies dus voor Top-Text, een bureau met een ruime ervaring in professionele vertalingen. Ook voor juridische teksten en teksten rond mode en beauty vindt u bij ons de juiste vertaler.

Kom meer te weten over onze tarieven en vraag een offerte aan.